Swedish English German

Om Ekomoa

Affärsidé

Ekomoa arbetar med att utveckla, tillverka och marknadsföra nya ekologiska matprodukter inom genren Raw food som är naturligt fria från gluten och mejeriprodukter. Vi vill möta behovet från dagens medvetna och kunniga konsumenter som väljer hälsotrenden med mat från rena enkla naturliga råvaror som är goda och samtidigt bra för miljön istället för mat med tillsatser och GMO. Våra smakrika produkter bygger vi från vår kunskap och kärlek till livet av ekologiska råvaror.

Vår ambition på Ekomoa är sälja produkter med högsta möjliga kvalitet. Därför har vi valt att marknadsföra våra produkter i mindre butiker med ekologiskt tänk som delar vår passion för smak och kvalitet och som uppskattar våra värderingar om en hållbar framtid för kommande generationer men som även kan ge kunden ett personligt bemötande med smakrekommendationer.

 

Anita Karlqvist-Ström
grundare

Mobil: 070-55 15 186
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: 0491-76 67 08

Jag har mitt hjärta i allt som ligger nära naturen, jorden och människor och en stor förkärlek till det konstnärliga och hantverksmässiga i alla former. Helt enkelt allt som är hjärtenära och viktigt i våra liv. ”Rena” kläder, giftfri mat och sunda hus är min dröm för alla människor, det låter väldigt enkelt eller hur?

Min bakgrund har jag som administrativ byggmästare med eget försäljnings- och byggföretag under många år och som fastighetsmäklare.

I Ekomoa är jag eldsjälen som lär ut och inspirerar efter att jag själv ätit mig till livskraft. Här utvecklas nya livsstilshöjande raw mellanmålsprodukter som är njutbara och naturliga. Jag har nu många års egen erfarenhet i "Livingfood och Raw food" och är certifierad lärare i ämnet.

 

Lars Krantz
min sambo

Tel: 0480-532 50
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil: 070-91 532 50

Lasse är min sambo och allra bästa vän. Han är merkantilingenjör och arbetar också inom industri- och fackhandelsinredning med problemlösningar där han verklighetsanpassar varuhantering och exponering samt arbetsplatser till ergonomiskt rätt arbetsflöde enligt behovsanalys. Han gör även besiktningar för säkra pallstallage. Som ni ser så är han tekniker!

I Ekomoa ansvarar Lasse för ekonomin och logistikupplägg, teknisk support, lager och utleveranser samt glada tillrop och förste provsmakare.

 

Catarina Ström
dotter i huset

Catarina har sitt hjärta hos djuren och brinner särskilt för hästar. Hon hjälper problemhästar att bli trevliga och lättridna till många hästägares förtjusning. Själv rider och tävlar Catarina i olika discipliner men oftast dressyr. Till vardags är Catarina ridskolechef på Kapiti Vaulting Club på Nya Zeeland där hon undervisar som tränare i voltige, rider in hästar, utbildar och tränar hästar. Hon är i Sverige så ofta hon kan och då hjälper hon gärna till med allehanda sysslor i Ekomoa. Oftast är Catarina då ute i butiker på demo men arbetar även i vår lilla hantverksmässiga produktion i vackra Klavreström.